Tăierea fasonată a materiei plastice expandate

Noi toți ne-am dori o casă comodă în afara orașului, dar nu o vilă cenușie și tristă, ci una originală, individuală și, ar mai fi de dorit, ca originalitatea aceasta să nu ne coste prea scump. Ei bine, trăim într-o perioadă cînd visurile se pot realiza, face doar să depui un efort. Pentru a conferi casei Dvs. un stil propriu și irepetabil, este destul să luați cunoștință de produsele noi de pe piața de construcții, care oferă elemente arhitecturale decorative pentru ornamentarea fațadelor caselor. De fațada casei Dvs. va depinde modul în care veți fi tratați de cei din jur, căci casa Dvs. vă este și fortăreața. De ajutor proprietarilor de imobile vor fi materialele polimerice moderne, în special polistirenul expandat, cunoscut în popor mai mult sub denumirea de masă plastică expandată.

 Articolele din masă plastică expandată – acestea fiind de o varietate impresionantă – sunt ușoare și comode în exploatare, montarea lor este atît de simplă, încît această sarcină vă va fi pe puteri chiar și Dvs. înșivă, cu alte cuvinte vă puteți isprăvi fără ajutor din afară.

Un moment marcant este faptul că, anterior, elementele de fațadă împovărau edificiul, încărcînd și mai mult fundamentul casei. Lucru natural, căci articolele decorative erau executate din piatră, ipsos și beton. În prezent, întreg decorul cîntărește atît de puțin, încît fundamentul Dvs. nu va simți nici o povară suplimentară. Multora le pare că mulura din masă plastică expandată este mai puțin frumoasă și grațioasă, comparativ cu mulura executată din ipsos. În realitate, prima poate fi deosebită de cea de-a doua doar după greutate, căci vizual diferențele sunt de neperceput. Merită să plătiți mai mult, să așteptați mult timp pînă cînd va fi gata mulura din ipsos, să aveți dificultăți cu transportarea articolelor gingașe din ipsos și cu montarea acestora?

Decizia vă aparține, dar nu în zadar, în lumea întreagă, deja de mai mult de 40 de ani, materia plastică expandată este folosită în cele mai diverse sfere, inclusiv în industria publicității. Decorurile de fațadă reprezintă ornamente pentru toate timpurile, vă îndemnăm să dați preferință unui material ușor, durabil, care, cu timpul, nu va păli sub razele solare directe, nu se va îngălbeni, nu se va așeza și vă va bucura prin aspectul său exterior plăcut o perioadă de timp nelimitată, or termenul de exploatare al articolelor din materie plastică expandată nu este limitată.