Construcție ieftină de case în Moldova

Construcția monolit cu aplicarea cofrajului nedemontabil – una din direcțiile de perspectivă.

O astfel de casă este caracterizată printr-o fonoizolare bună și termoizolare excelentă. Iar termenele de construcție reduse și costurile moderate își au și ele un rol destul de important în viața comunității. Toate acestea au devenit realizabile grație celor mai performante tehnologii moderne.

Particularitățile fundamentale și de o importanță majoră ale polistirenului expandat sînt următoarele:

  • economicitatea;
  • hidrorezistența;
  • rezistența la îngheț;
  • rezistența la acțiunea bacteriilor, ciupercilor, mucegaiului, rozătoarelor;
  • caracterul ecologic, lipsa de eliminări a substanțelor nocive și a vaporilor de acizi;
  • rezistența la foc (la ardere se descompune în apă și bioxid de carbon, astfel producîndu-se efectul de autostingere).

Termenele de edificare a obiectelor.

Ce prezintă cofrajul nedemontabil?

Acest termen subînțelege două plăci din polistiren expandat, unite între ele cu ajutorul buiandrugilor.
Modulele cofrajului nedemontabil au adîncituri și goluri, în care este aranjată armătura, iar mai apoi se toarnă betonul.
 
Cofrajul din polistiren expandat, pe care îl confecționăm folosind utilaj rusesc, datorită calității blocurilor confecționate, se poziționează pe un loc de frunte în Moldova. Un avantaj în plus este «geometria ideală a peretelui», or peretele obținut dispune de calități excelente de fono-, termo- și hidroizolare, iar termenele de înălțare a unor astfel de obiecte se reduc de 10 ori, lucrările de construcție fiind efectuate de profesioniști.
Cofrajul nedemontabil din polistiren expandat se poate utiliza pentru construirea oricăror edificii, clădiri și case sau vile particulare.
Cheltuieli moderate pentru construcție.

Construcție pe timp de iarnă.

Tehnologia de edificare a pereților urmînd principiul de aplicare a cofrajului nedemontabil oferă posibilitatea de a construi  case și clădiri chiar și pe timp de iarnă. În același timp nu scade calitatea lucrărilor și nu cresc cheltuielile pentru construcție. Cofrajul nedemontabil din polistiren expandat este folosit pentru construcție în orice regiune a țării.
 
Durabilitate.
 
Dat fiind faptul că, pentru edificarea unor astfel de pereți, este folosit cofrajul nedemontabil, care asigură betonului o temperatură omogenă, betonul nu este supus influenței ploilor, oscilațiilor bruște de temperatură, acțiunii apelor reziduale. Vilele construite cu aplicarea cofrajului nedemontabil vă vor servi mai mulți ani.
 
Este știut faptul că, după terminarea tuturor lucrărilor de construcție, este necesară finisarea brută. Finisarea interioară a pereților se va face prin tencuială (plăcile se vor monta cu clei pentru polistiren expandat) pe plasă de armare, cu ajutorul ghips-cartonului (acestea fiind vopsite, iar peste ele lipindu-se tapete), cu plăci de teracotă.
Camerele de baie sau de duș vor fi fățuite cu placă de ceramică sau cu panouri PVC, pentru aceste încăperi fiind caracteristic un grad sporit de umiditate. Cofrajul din polistiren expandat asigură economicitate în construcție.
 
P.S.
Tehnologia de construcție cu ajutorul «cofrajului nedemontabil» din polistiren expandat reprezintă o modalitate sigură, rapidă și, cel mai important, ieftină de edificare a oricăror obiecte cu un număr de etaje variat. Acest sistem oferă diversitate în oportunitățile de decorare, soluții originale, facilitează și sporește eficiența lucrărilor de reconstrucție a clădirilor, de mansardare și etajare.

ALEGEREA VĂ APARȚINE!